Aktuálne správy AZN a Magnifucat

13.02.2014 12:01

Ako postupovať, keď k vám neohlásene príde sociálka

 

Jana zúrila. Nestíhala. Rozvod a to všetko na ňu doliehalo, nevedela sa dostať do rytmu. Pred chvíľou prišla z roboty, o polhodinu mali byť na tréningu. Mala rozostlanú posteľ. Mala neporiadok v dreze a rozvarenú večeru. Na chodbe pred práčkou ležali tri hromady – biele, tmavé, červené. Mala kruhy pod očami. Behala po byte a odháňala chlapcov od počítača. A do toho niekto zazvonil.

 Skôr než vpustíte sociálne pracovníčky do svojho bytu, požiadajte ich, aby vám ukázali služobný preukaz. Zapíšte si ich mená a vyžiadajte si kontakty (mail, telefón) pre budúcu komunikáciu.

 

Viac TU: https://alianciazanedelu.eu/?p=603

 

Magnificat Slovakia: Predstavujeme nášho kandidáta do Európskeho parlamentu Mgr. Marka Semeša M.B.A.

 

Milí priatelia, blížia sa ďalšie voľby, a to voľby do Európskeho parlamentu, do ktorých naša strana Magnificat Slovakia stavia svojho kandidáta.  Je ním Marko SEMEŠ, ktorého vám v priebehu predvolebného obdobia – voľby sa konajú 24. mája 2014, na sviatok Panny Márie Pomocnice – - predstavíme a postupne vás budeme informovať o jeho živote, názoroch, postojoch, a jeho videní súčasnej politiky Bruselu a celej Európskej Únie.

 

Anton Selecký

 

Viac TU: https://www.azn.nawebe.net/view.php?cisloclanku=2009060012

 

 

Jediní ľudia, ktorí obťažujú homosexuálov v Soči, sú zahraniční novinári

 

Viac TU: https://www.azn.nawebe.net/view.php?cisloclanku=2009060012

 

Izrael: Socha Panny Márie roniacej olejové slzy prilákala stovky ľudí

 

Viac TU: https://www.azn.nawebe.net/view.php?cisloclanku=2009060012

 

Výzva Konfederácie odborových zväzov SR: Podporte aj vy petíciu AZN za prijatie zákona na ochranu nedele!

 

Konfederácia odborových zväzov SR ešte v júli 2013 vyjadrila podporu občianskej iniciatíve Aliancie za nedeľu za prijatie zákona na ochranu nedele, aby podniky a prevádzky, kde to nie je nevyhnutné, zostali v nedeľu zatvorené. V roku 2014, ktorý je vyhlásený rokom Európskej rodiny, bude konfederácia v takto zameraných aktivitách pokračovať a spolupodieľať sa tak sa na vytváraní takého spoločenského prostredia, ktoré je ústretové k rodine a vytvára reálne možnosti pre dosiahnutie harmonickej rovnováhy pri plnení povinností v rodine a v práci.

 

Viac TU: https://alianciazanedelu.eu/?p=583

A.   A.  Čulen