KAUZA: “Slovenské deti v Británii”

18.09.2012 19:47

Štát sa ujíma “výchovy” detí, t.j. zničí ich základné rodinné prostredie. Deje sa to oficiálne a rodičia sú absolútne bezmocní – pretože na základe vymysleného “týrania” ste to vy – rodičia – ktorí deťom “škodíte”!

Sám poznám konkrétny príklad svojho priateľa, ktorému “štát” – konkrétne Rakúsko – odobral adoptované dieťa, (dcéru), ktorá napokon skončila v uliciach Viedne ako maloletá prostitútka. Zúfalí rodičia si nevedia pomôcť,  a napokon sú to oni, ktorí sú tí “zlí”, a ktorí porušujú zákony…
Takto má štát oficiálnu páku na kradnutie detí, ktoré z Božej vôle patria do prirodzenej rodiny. Ide o plánovité ničenie všetkého prirodzeného poriadku, od prírody cez morálku a vieru až po základný Boží stvoriteľský plán – “ploďte a množte sa, milujte sa navzájom, miluj blížneho ako seba samého” atď.

Tu niekde môžme vidieť dôvod, prečo vlastne homosexuálne lobby a ich nasadení a platení lokaji aj na Slovensku tak úporne bojujú o to, aby ZÁKONNE mohli pôsobiť, aby ZÁKONNE boli chránení a preferovaní, a aby ZÁKONNE mohli ničiť deti.

Ak dovolíme, aby vznikol tzv. Výbor pre LGBTI osoby, vznikne ďaľší výbor, ďaľší zákon, a postupne nebude úniku, pretože” štát” –  má na rešpektovanie a “vykonávanie” zákonov svoju ozbrojenú moc.  A ŠTÁT JE DNES  EU, aj keď žijeme v bláhovej ilúzii, že sme samostatní! NIE SME!!!!

A tak sa ocitneme nielen v stredoveku, ale v nejakej absurdnej totalite, v ktorej “štát” – vlastne slobodomurári – budú mať nad každým občanom absolútnu a zvrátenú moc.

Preto môžeme len a len apelovať na tých poslancov a politikov, ktorí ešte majú zdravý rozum, ktorí sa nedali oklamať a ktorí môžu takýto vývoj na Slovensku zastaviť:

ROBTE KONEČNE NIEČO!  ZASTAVTE TO! KÝM SA TO EŠTE ZASTAVIŤ DÁ… 

   Anton Selecký

***********************************************************************************

SKUTOČNÝ PRÍBEH. Bez detí neodídem…

Tento príbeh sa naozaj stal. Žene zo západného Slovenska, ktorá nadovšetko miluje svoje deti. Cudzia vláda jej však dvoch chlapcov vzala. A to na základe vymysleného obvinenia z týrania.

Možnosť vidieť svet, naučiť sa cudzí jazyk a zarobiť nejakú tu korunu navyše zlákala aj Ivanu s manželom Vladom. Tak, ako tisíce iných Slovákov, aj ona sa pred niekoľkými rokmi vybrala do Veľkej Británie.

Bývalá rehoľná sestra nezneužívala miestny sociálny systém, ale poctivo a tvrdo pracovala. Ako opatrovateľka v domove pre demenciou postihnutých starých ľudí. V Británii sa manželom narodili dvaja krásni synovia. Všetko pripomínalo dokonalú idylku. Nočná mora začala až banálnym vyšetrením v nemocnici…