Človek robí chyby, keď sa pozerá na svet len niektorými pohľadmi. Avšak Boh vidí svet objektívne a preto aj človek by mal hľadieť na svet z každého uhla pohľadu.

Tak to, čo sa navonok zdá byť veľké a nedosiahnuteľné, sa stane malé a dosiahnuteľné. Nech Boh žehná celý svet +

Novinky

Kruciáta oslobodenie človeka pozýva na púť do Levoče

19.05.2012 18:09

Bratislava 18. mája (TK KBS) – Všetci záujemcovia sú pozvaní na trojdňovú pešiu púť do Levoče. Organizuje ju Kruciáta oslobodenia človeka, Kláštor minoritov Levoča a Diakonia oslobodenia Hnutia Svetlo-Život. Púť sa začne 6. júla o 9:00 h pri hlavnom kostole v Starej Ľubovni, kde bude zároveň prvá svätá omša. Púť bude pokračovať odchodom po určenej trase Stará Ľubovňa – Podolínec – Spišská Belá, kde je naplánovaná svätá omša, evanjelizačné stretnutie, vešpery a nocľah.

V sobotu 7. júla púť pokračuje rannou svätou omšou o 6:00 h a rannými chválami. Od 8:00 budú jej účastníci opäť putovať v smere Ľubica – Záľubica (býv. VVP) – Mariánska Hora. Púť vyvrcholí v nedeľu 8. júla účasťou na hlavnom programe mariánskej púte. Organizátori púte upozorňujú, aby si jej účastníci zobrali povinne spacák, karimatku, výbavu do dažďa, viacero ponožiek, Sväté Písmo, spevník JKS, ruženec, pútnickú stravu, fľašu na vodu a pohár. Účasť je potrené nahlásiť na telefónnych číslach: 0908 452 589 – páter Roman, Levoča; 0907 997 645 – Štefan, Levoča; 0905 919 574 – Rudo, Bardejov; 0907 606 969 – Danka, Lipany; 0904 318 660 – Marek, Rožňava alebo prostredníctvom e-mailu na adresu registracia@kruciata.sk.

 

17.mája (Štvrtok) – prikázaný sviatok: “Nanebovystúpenie Pána”

19.05.2012 18:07

Áno, už zajtra slávime prikázaný sviatok Nanebovstúpenie Pána. Už sme si odvykli počúvať sladké reči o nebi. Dnes aj v umeleckej brandži sa hovorí o hokejovom, speváckom či hereckom nebi. “Tam” sa vraj hrá nebeská liga, spieva nebeská súťaž či hrá nebeské divadlo. Aké zjednodušené a primitívne je takéto uvažovanie “nie veriaceho” človeka, ktorý napriek životu len pre tento svet nedokáže potlačiť vo svojej duši túžby, ktoré ho presahujú… Lenže nebo nie je zadarmo, nie je lacné, tak ako ani nič na tomto svete. A čo je podstatné, nebo je Božím darom.

Veď to zdôraznil Pán Ježiš: “V dome môjho Otca je mnoho príbytkov. Keby to tak nebolo bol by som vám povedal, že vám idem pripraviť miesto?!” (Jn 14,2) Nebo je uznaním Božej slávy už tu na tomto svete. Nemám rád rozlišovanie “tento” a “onen” svet. Je len jeden svet – Boží. Nebo je uznaním Božej slávy, kým žijeme “v tele”. Viera vo vzkriesenie tela a život večný je po smrti dovŕšením nášho víťaztva s Kristom. Božia sláva na ktorej sme mali účasť v pozemskom živote – v “tele”, je po smrti odmenou.

V televízii Noe som zachytil informáciu o jednej černošskej žene, ktorá prijímala iba Eucharistiu a neprijímala žiadnu potravu. Lekári zistili, že jej organizmus neprejavoval známky ohrozenia či zlyhania. Aj cirkevné autority uznali tento zázrak. Táto žena žila iba z Eucharistie. Nič iné nepotrebovala. Ako hovorí sv. Terézia Ježiškova “Solo Dios basta” (Iba Boh mi stačí). Kristovo telo a Kristova krv živili túto ženu.

Poukaz pre dnešných ľudí, aj kresťanov. Spomínaná žena nepotrebovala telesný pokrm, stačil jej duchovný. Platí to aj obrátene? Nepotrebujeme duchovný pokrm, pretože nám stačí telesný?! Nepotrebujeme my,  ľudia strachujúci sa o zajtrašok a o jedlo, starajúci sa len o istoty sveta, viac ako kedykoľvek predtým duchovný pokrm? A nebude nám chýbať aj ten telesný.

“Pane, vždy nám dávaj taký chlieb!”

 

Panna Mária nás stále vyzýva k 5 Dogme

23.04.2012 07:39

Panna Mária (Matka všetkých národov) sa zjavila v 50 rokoch v Amsterdame, kde žiadala vyhlásenie 5 Dogmy (Prostredníčka, Orodovníčka, Spoluvykupiteľka) Tieto tituli boli do súčasnej doby uznávané pápežmi, ale oficiálne ešte neboli vyhlásené za Dogmu a kedže si to Panna Mária žiadala (ako Boží posol) opätovne prichádza a nepriamo nás vyzýva k uznaniu jej hodnosti ako aj k vyhláseniu Dogmy.

Najnovším posolstvom sa Panna Mária prihovára ako Orodovnica  a Prostrednica...

 

Začalo to zjavením v Amsterdame:

 

"Stojím pred tebou : Spoluvykupiteľka, Prostrednica a Orodovnica.   

Dnes obdrží (Pani) Matka korunu. Teológovia a apoštoli Ježiša Krista, poslúchajte dobre ! Vysvetlenie DOGMY som už vám dala. Pracujte a proste naliehavo svätého otca (pápeža), aby DOGMU VYHLÁSIL."

 

VÍZIA VYHLÁSENIA DOGMY (KONCIL)

"Som v obrovskom chráme, vo svätopeterskom Dóme (Vatikán-chrám sv.Petra). Vidím samých kardinálov a biskupov. Potom vchádza pápež. Je to pápež, ktorého nepoznám. Je nosený na akomsi sedle, neskôr ide pešo. Ľudia jasajú, spustí  sa chór. Svätý otec (pápež) zdvíha dva prsty a hovorí niečo jazykom, ktorému nerozumiem.

Zrazu stojí (Pani) Matka na zemeguli. Hovorí s úsmevom: "Nechala som ťa - dieťa moje -  vidieť, čo je vôľa Pána Ježiša Krista. V TENTO DEŇ  prebehne korunovácia  jeho Matky, (Pani) Matky všetkých národov, ktorá skôr bola Máriou." 

(31.5.1954 / Matka všetkých národov - Ida Peerdeman)

pápež bl.Ján Pavol II. a Mark Miravelle o 5 Dogme

Na generálnej audiencii 8. septembra 1982 Svätý Otec povedal:
 "Panna Mária, aj keď bola počatá a narodená bez poškvrny hriechu,
obdivuhodným spôsobom spolutrpela so svojim Božským Synom,
aby sa stala Spoluvykupiteľkou ľudstva.

 

 

Aktuálne posolstvo Panny Márie v Medjugorie zo dňa:18. marec 2012 - Ročné zjavenie Mirjane Dragicevic Soldo

 

"Drahé deti! Prichádzam medzi vás, pretože chcem byť vašou Matkou, vašou Orodovnicou. Túžim byť spojením medzi vami a Nebeským Otcom, vašou Prostrednicou. Chcem vás vziať za ruky a kráčať s vami v boji proti nečistému duchu. Deti moje, úplne sa mi zasväťte. Vezmem vaše životy do svojich materinských rúk, naučím ich pokoju a láske, a potom ich odovzdám svojmu Synovi. Od vás žiadam, aby ste sa modlili a postili, lebo len tak budete vedieť skrze moje materinské srdce správnym spôsobom svedčiť o mojom Synovi. Modlite sa za svojich pastierov, aby mohli vždy zjednotení v mojom Synovi radostne ohlasovať Božie slovo. Ďakujem vám. "

 

Záznamy: 151 - 153 zo 163
<< 49 | 50 | 51 | 52 | 53 >>

Blog

Výzva prezidentovi proti extrémizmu potratovej genocídy

01.05.2017 12:38
  Za 60 rokov 1,5 milióna obetí v SR | 29.4.2017   Vážený pán prezident Kiska,   vyzývate občanov postaviť sa zlu, aby sa ďalej nešírilo. V mene občanov vyzývam Vás a všetkých politikov, aby ste sa postavili proti pokračovaniu zla umelého potratu, ktorý...

Kontroverzná petícia: Magická kráľovná Elsa vs. homosexuálna agenda

24.05.2016 14:05
Na prvý dojem sa môže zdáť, že sa jedná o dobrú petíciu, nakoľko sa v nej žiada, aby známa produkcia: "Wald Disney" (dalej len W.D.) rozprávok - nepodľahla tlaku, ktorý vyvíjajú rôzne LGBT skupiny - predstaviť v rozprávke: "Ľadové kráľovstvo" kráľovnú Elsu ako lesbičku. Ide o starú známu taktiku,...

Aktuálna výzva Slovenskému národu: Pomodlite sa na sviatok Sedembolestnej Panny Márie, Patrónky Slovenska vo svojich rodinách modlitbu zasvätenia Ruska a celého sveta, Nepoškvrnenému Srdcu Panny Márie sv. Jána Pavla II. z 25. marca 1984

04.09.2014 19:47
  “Osvecuj zvláštnym spôsobom Slovenský národ, ktorého zasvätenie a odovzdanie sa tebe očakávaš od nás”. Modlitba zasvätenia Ruska a celého sveta, Nepoškvrnenému Srdcu Panny Márie sv. Jána Pavla II. z 25. marca 1984 „Matka všetkých ľudí a národov, ty poznáš všetky ich utrpenia a...

HUMANIZMUS s ľudskou tvárou alebo slobodomurárska lóža ?!

11.04.2012 00:27
  HUMANIZMUS   Matka všetkých národov (Panna Mária) Amsterdam - Ida Peerdeman    "Svetom vládne FALOŠNÝ duch. MODERNÉ POHANSTVO, HUMANIZMUS, ATEIZMUS, SOCIALIZMUS A KOMUNIZMUS ovládajú svet. Chráňte sa pred falošnými prorokmi ! Matka všetkých...

PROSBY o MODLITBU

Dátum: 07.04.2024

Vložil: Bryaninnox

Titulok: Giant discounts, after your website up and tournament at a common price!

Hello! Crazy discounts, hurry up!
We are Drop Dead Studio and our goal is to help companies achieve impressive sales results through automated marketing.
I. [b]We sell fresh databases for GSA Search Engine Ranker.[/b]
• The databases are updated monthly through 24/7 parsing and by connecting purchased databases from other sources.
• You have the option to purchase a one-time fresh database or pay for a lifetime subscription for updates.
[i][b]ATTENTION![/b][/i] 40% discount only until 04/10/2024!
When applying, please indicate the promotional code [i][b]DD40%[/b][/i] in telegram: [i][b]@DropDeadStudio[/b]![/i]

II. [b]We sell fresh databases for XRumer 19.0.18 — 23.0.3 StrongAI.[/b]
• The databases are also updated monthly through 24/7 parsing and by connecting purchased databases from other sources.
• You have the option to purchase a one-time fresh database or subscribe for lifetime updates.
[i][b]ATTENTION![/b][/i] 40% discount only until 04/10/2024!
When applying, please indicate the promotional code [i][b]DD40%[/b][/i] in telegram: [i][b]@DropDeadStudio[/b][/i]!

III. [b]We sell our own premium databases for XRumer 19.0.18 — 23.0.3 StrongAI.[/b]
• The databases are updated monthly and compiled by us through selection of all databases + including fresh ones specifically for active links, or in the case of contact forms, those links where your advertisement will be sent to the website owner.
[i][b]ATTENTION![/b][/i] 40% discount only until 04/10/2024!
When applying, please indicate the promotional code [i][b]DD40%[/b][/i] in telegram: [i][b]@DropDeadStudio[/b][/i]!

IV. [b]We are selling the remaining activation keys for GSA Search Engine Ranker.[/b]
• The activation keys are still available with us from the closed department that used this software, as we have fully transitioned to XRumer.
[i][b]ATTENTION![/b][/i] 2 keys left for sale activation key for GSA Search Engine Ranker with a 50% discount! Write to us in telegram: [i][b]@DropDeadStudio[/b][/i]!

V. [b]We can also help you choose and configure servers and virtual machines.[/b]
• We have 7 XRumer licenses running simultaneously 24/7, and we can also assist with setting up XRumer and Xevil.

Dátum: 01.02.2024

Vložil: BryanNom

Titulok: fantastic information 2024

Thanks for magnificent information. What trips can you recommend in 2024? Astro tourism, eco diving, home swapping, train stations are the new food destinations,sports tourism, coolcationing, gig tripping, private group travel?

Dátum: 08.12.2020

Vložil: ElliotLor

Titulok: herbal tea mixtures

senna herbal tea [url=https://redfilosofia.es/atheneblog/Symposium/topic/comprar-tramadol-online-sin-receta-espana]https://redfilosofia.es/atheneblog/Symposium/topic/comprar-tramadol-online-sin-receta-espana[/url] remedies for period

Dátum: 08.07.2020

Vložil: ВAM Компенсация Tyt www.tinyurl.com/Smarmels

Titulok: RE:ВАМ KoMneHcaцuя

BAM KoMneHcaция www.tinyurl.com/Smarmels

Dátum: 07.07.2020

Vložil: ВАМ K0MneHcaцuя тyт www.tinyurl.com/Smarmels

Titulok: BAM Компенсация

ВAM KoMneнcaцuя TAM www.tinyurl.com/Smarmels

Dátum: 05.04.2016

Vložil: Pharmc427

Titulok: Good info

Very nice site!

Dátum: 12.03.2014

Vložil: Igor

Titulok: Za obrátenie Jána S.

Prosim o modlitby za nasho suseda Jana S., kto pozna moze Ruzenec oslobodenia-od alkoholu a agresivity...
Ide o suseda pod nami, ktory ma okrem iného problemy s pitim a tentoraz si vybral za ciel moju rodinu. Doslo uz k viacerym stretom medzi nim a mojou manzelkou-nadaval jej vsetkymi vybranymi slovami, ked ju viackrát stretol, take tri razy a naposledy, ked som bol v praci a prisla domov s detmi, ktore spali v dvojickovom kocari, tak ho sotil o stenu pri schrankach. Nastastie nezletel dole k vytahu a pivnicnym dveram a odrazil sa naspat. Manzelka bola dole pri vytahu, nakolko odomykala dvere na dielni, kam chcela dat kocar po vybrati deti. Pocula, ze niekto ide do vchodu a ked nazrela, videla suseda a ten ked ju zbadal spravil to co som pisal vyssie. Potom jej zacal nadavat a ze by si mala nieco pichnut a podobne reci, tiez ze sa jej pomsti na dalsej generacii. Pride mi, ze niektori nemozu prehltnut, ze sme sa vratili s dcerou na Rovne a mame uz druhe dieta. Ohanal sa pastami pred jej tvarou a nedovolil jej ani zist dolu k vytahu, ani vyjst z vchodu.. Dcera bola cela prestrasena, ruky si schovala pod seba a stale opakovala maminka moja a oboch ten naraz zobudil... Manzelka volala policiu a nastastie za chvilu isla suseda domov, takze sa pobral domov a manzelka mohla vyjst s kocarom von. Ale vysiel na stvorku, drzal dvere na vytahu a kedze nechodila, tak zbehol po shodoch dole... Uplne ako posadnuti. Z vypravania manzelky viem, aj som to pocul, ze bije zenu, deti, rpzbija nabytok, jednu pani z vchodu nahanal s nozom, druhu tiez prenasledoval nejaky cas, ako teraz nas, strielal zo vzduchovky z okna po ludoch, jeho syn z pistole, vraj plynovej... Co stale dookola omiela, ze nase deti buchaju a mame si dat vsade koberce... Pritom v detskej izbe su vsade penove puzzle na zemi a v obyvacke minimalne polovica podlahy tiez... Ked mala prebehne cez chodbu, kde je dlazba, to mu predsa nemoze vadit a ked trochu pobuchaju s hrackami po podlahe v obyvacke tak to tiez nie... Vacsinou je mala aj tak v obyvacke, kde mame branicku... Ked sa to nebude zlepsovat budeme sa musiet prestahovat. Manzelka podala trestne oznamenie, ale pochybujem, zeby to nieco zmenilo. Takze prosim o modlitbu a verim ze Kristus zvitazi...
Dakujem moc
Igor

Dátum: 29.12.2013

Vložil: Milan

Titulok: ..za duše v očistci

Prosím o modlitby, najmä v sobotu za duše v očistci, nech ich Panna Mária so svojimi anjelmi vovedie do Neba k Ježišovi a darujú večný Pokoj +

Pridať nový príspevok

SVEDECTVÁ - skúsenosti a zážitky so Svätými...

Vypočuté modlitby: Největší newyorská potratová klinika skončila

04.10.2012 11:21
  Největší newyorská potratová klinika skončila Známý katolický kněz Philip Reilly a organizace Helpers of God's Precious Infants ukončili modlitby před newyorskou klinikou Broklyn Ambulatory Surgery Center, kde se posledních dvaadvacet let snažili o zastavení provádění...

Evangelický pastor z Göttelfingen v Bavorsku přestoupil do katolické Církve

02.09.2012 12:24
  Německo.„Nevidím důvod, proč nadále podporovat rozdělení církve. Už dávno panuje shoda v tom, co bylo příčinou Reformace, a proto se vracím do katolické církve, z níž Reformátoři kdysi odešli,“ napsal na farní webové stránce evangelický pastor v jižním Německu, když oznamoval svůj...

SVEDECTVO: Vypočutá modlitba manželov a ich obrátenie

02.09.2012 12:22
  Také zázrak Boží (Johans Rosler) “Pane Bože!” četl jsem. “Odpusť mi, že Ti píšu dopis teprve v poslední dny svého života, kdy na Tebe musím často myslet. Úplně jsem totiž zapomněl poděkovat Ti za zázrak, který jsi pro mě před 20 lety udělal. Jak jistě víš, dals mi před časem za ženu...
Záznamy: 1 - 3 zo 5
1 | 2 >>

Misie.sk - informa�n� a diskusn� port�l o misi�ch a mision�roch

 

Čo očakávate na konci sveta - pred príchodom Ježiša Krista ?!

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok

Otázky a odpovede - pýtajte sa,čo je prospešné pre našu dušu

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok

Anketa

Boh (Ježiš Kristus) vyzýva k JEDNOTNÉMU DÁTUMU Veľkej Noci !

Súhlasím za zjednotenie dátumu pre VŠETKÝCH KRESŤANOV (136)
80%

Som za zjednotenie dátumu pre KATOLÍCKU a PRAVOSLÁVNU CIRKEV (35)
20%

Celkový počet hlasov: 171

Advertisement

 

Modlitba zasvätenia Ruska a celého sveta 

Srdciam Pána Ježiša a Panny Márie

"Ako určujú proroctvá tvojho Slova,

Ó, Pane,

vieme, dúfame a veríme, že triumf tvojho svätého Srdca

a nepoškvrneného Srdca Máriinho je blízko;

preto pokorne prichádzame zasvätiť seba,

svoje rodiny a svoju zem vašim dvom svätým Srdciam;

veríme, že keď vám zasvätíme svoju zem,

národ nepozdvihne meč proti národu

a nikto sa už nebude pripravovať na vojnu;

verím, že zasvätením našej zeme vašim dvom milujúcim Srdciam

bude zmazaná všetka ľudská pýcha a arogancia,

všetka bezbožnosť a zatvrdilosť srdca, a 

že každé zlo bude vystriedané láskou a dobrom.

 

Veríme, že vaše dve sväté Srdcia 

teraz neodolajú našim vzdychom a našej núdze,

ale vo svojej planúcej láske nás vypočujú a 

prídu k nám zahojiť naše hlboké rany a prinesú nám pokoj.

Ó, najsvätejšie Srdce Ježiša a nepoškvrnené Srdce Márie,

nech iskra z vašich dvoch Sŕdc zapáli naše srdce,

urobí z nášho národa dokonalý príbytok vašej svätosti;

kiež prebývate v nás a my vo vás,

aby sme skrze lásku vašich dvoch Sŕdc

našli pokoj, jednotu a obrátenie.

Amen."

 

(Modlitba zjavená Pánom Ježišom - viz.Vassula Ryden / r.1993)

www.thlig.cz

 

Novinky

KKBS znova zavádza ľudí o zverení a zasvätení sa Panne Márii (rok, čo rok)

11.06.2017 01:55
Polští biskupové obnovili zasvěcení své vlasti Neposkvrněnému srdci P. Marie Polsko. Polští biskupové zakončili v Zakopaném své dvoudenní zasedání. Jednou z důležitých událostí plenárního zasedání byla obnova zasvěcení Polska Neposkvrněnému srdci P. Marie. slavností obřad se konal na poutním místě...

25.3. (marec) 2017 Výzva k verejnej modlitbe s Pannou Máriu za víťazstvo Jej Nepoškvrneného Srdca

24.03.2017 12:00
V mene Panny Márie Vás chcem pozvať 25. marca Verejne vyznať svoju vieru v Bratislave. Aj dnes prišiel čas, kedy potrebujeme volať k Pánovi hlasným hlasom našej modlitby a lásky, tak ako na Sviečkovej slávnosti v roku 1988. A očakávať od neho naplnenie a zázrak nových Turíc, ktoré premenia tento...

Policajné komando vtrhlo do bytu kňaza Dr. M. S. Ďuricu

03.02.2017 22:34
Pozor, mimoriadna správa! Aktualizované! Do  bytu Profesora M. Ďuricu prišli traja policajti v civile, do bytu nevstúpili, otvorila im domvedúca. Hľadali ústav dejín kresťanstva, vlastne jeho riaditeľa dp. J. Košiara a odišli. Ide zrejme o psychiský teror a zastrašovanie, ako za Urválka a...

14.10.2017. Mons.Stolárik zasvätí svoju diecezu Nepoškvrnenému Srdcu Panny Márie

01.02.2017 11:26
P:3, 28. 01. 2017 21:05, DOM Rožňava 28. januára (TK KBS) V nedeľu 29. januára 2017 v kostoloch Rožňavskej diecézy zaznie pastiersky list rožňavského diecézneho biskupa Mons. Stanislava Stolárika pred „fatimským deviatnikom“ a zasvätením Rožňavskej diecézy. Pri tejto príležitosti ho prinášame v...

Briti omilostili tisícky mužov odsúdených za homosexualitu

31.01.2017 21:39
LONDÝN 31. januára (WebNoviny.sk) - Britská vláda schválila v utorok zákon, posmrtne udeľujúci milosť tisíckam mužov, ktorí boli v minulosti odsúdení na základe legislatívy umožňujúcej trestanie homosexuality. Tisíckam ďalších odsúdených, ktorí sú stále nažive, nový zákon zároveň umožňuje vymazať...

Nemecko vyslalo do Litvy stovky vojakov a bojové vozidlá

31.01.2017 21:36
Bojovej skupine NATO dislokovanej v Litve bude veliť práve Nemecko. Foto: ilustračné, SITA/AP BERLÍN 31. januára (WebNoviny.sk) - Nemecko vyslalo v utorok do Litvy 450 vojakov a bojové vozidlá. Ide o krok, ktorého cieľom je posilniť obranu východných hraníc Severoatlantickej aliancie....

V Donbase zúria boje, Avdijivke hrozí evakuácia

31.01.2017 21:31
Obnovenie bojov v Donbase si od víkendu vyžiadalo životy najmenej 10 vojakov ukrajinských ozbrojených síl a desiatky zranených. Ostreľovanie sa obnovilo v nedeľu, a to na viacerých úsekoch frontu. Foto: ilustračné, SITA/AP KYJEV/NOVOČERKASSK 31. januára (WebNoviny.sk) - Situácia na...

Kontroverzný list biskupov slovenska (1.1.2017) Zasvätenie vs. zverenie sa Panne Márii

13.01.2017 23:07
V kostoloch Slovenska sa na Nový rok číta pastiersky list Bratislava 31. decembra (TK KBS) Slovenskí biskupi pripravili pre veriach na Slávnosť Bohorodičky Panny Márie pastiersky list. Jeho témou je storočnica fatimských zjavení. List prinášame v plnom znení. Rok 2017 – storočnica fatimských...

24. máj / Panna Mária, Pomocnica kresťanov

24.05.2016 14:06
  Pomocnica kresťanov - Oltárny obraz v Turíne „Auxilium Christianorum“ – Pomocnica kresťanov – je krásny titul, ktorý bol daný Panne Márii. Je známy najmä zo zvolaní v Loretánskych litániách. O nepoškvrnenom počatí, o bolestiach a nanebovzatí Panny Márie bolo napísaných mnoho kníh a...

Avizované zhromaždenie učiteľov sa v Košiciach nekonalo, ale bude vo štvrtok 28.1...15:00 hod.

26.01.2016 22:28
Zhromaždenie sa malo konať pri Dolnej bráne.   Košice 25. januára (TASR) – V Košiciach sa malo o 10.00 h konať zhromaždenie učiteľov. Informoval o tom dnes na svojej internetovej stránke denník Korzár.   Zhromaždenie sa malo konať pri Dolnej...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Anketa

Čo je potrebné pre spásu človeka, aby prišiel po živote do Neba ?!

Vyznať Bohu svoje hriechy - najmä ťažké hriechy (63)
64%

Oľutovať a vyspovedať sa najmä z ťažkých hriechov (35)
36%

Celkový počet hlasov: 98

Radio Vatican - Vatikánsky Rozhlas 

 

 

Milánsky Dóm (Taliansko)