“Lunacek” v akcii: Napíšte svojim europoslancom – ihneď! Aspoň uvidíte, Slováci, ako vás zastupujú! (Boj o rodiny, KINO)

01.02.2014 00:06

Europoslancov údajne zastrašujú (alebo zrejme podplácajú)

Ulrike Lunacek

ETSRELA sa vracia! Ako zmanipulovali írske referendum, tak  ONI budú “hlasovať” dovtedy, kým sa neunavíme, kým nás nevygumujú alebo napokon nezmietnu zo stola. Falošná “demokracia” úporne a cieľavedome ničí morálku! Čo neprerazila Estrela v “červenom” kostýme, skúša Ulrike Lunacek (na obr.) v “zelenom”. Bojujme! Ak zabrali dve petície, podpisujme tretiu!   Nenechajme sa vygumovať! A ak sa naši europoslanci ukážu ako “zastrašení”, v nasledujúcich voľbách ich proste vymeníme! Anton Selecký

https://www.dropbox.com/s/ao5keg68fyrq66f/Lunacek%20Report.pdf

PETICIA proti sprave  Lunacek:

https://www.citizengo.org/en/2882-european-parliament-will-vote-roadmap-special-lgbt-rights-lunacekno

estreal1

Dvakrát vyhodená za dvere Európskeho parlamentu, vracia sa oknom! Správa Estrela v novom šate – Lunacek

 

CBR Aktuality

Milí priatelia,

nájdite si chvíľku napísať našim europoslancom, aby odmietli podporiť Lunacekovej správu, ktorá chce zobrať členským štátom suverenitu vo veci definície manželstva a cez EÚ nanútiť “homofóbne” zákony, registrácie a adopcie homosexuálom ako i homosexuálnu výchovu na školy.

Predkladateľkou je rakúska LGBTI aktivistka Ulrike Lunacek, ktorá minulý rok predložila pedofilný pozmeňujúci návrh o potrebe “odtabuizovania a interaktívnej sexuálnej výchovy” pre batoľatá!

estrea2b

Napíšte im, že odmietate ideologizáciu, otepľovanie a sperverznenie ľudských práv ako i vzdanie sa našej suverenity a jej odovzdanie do rúk sodomistov, ktorí ovládli európske inštitúcie, no v SR majú zanedbateľné zastúpenie v spoločnosti. Ich cieľom je nútiť celú spoločnosť odobrovať ich správanie a praktiky, ktoré podľa amerických údajov (Center for Prevention and Control of Diseases) sú zodpovedné pri análnom styku za 94% prípadov prenosu HIV u mladých mužov a ďalšie vážne ochorenia konečníka.

Nejde tu o žiadnu orientáciu, či rodovú identitu, ale o zlyhanie psychosexuálnej identifikácie sa s tým istým pohlavím – počas ich detstva či mladosti, ktoré psychiatri pripisujú problémom vnímania rodičov a rodičovskej lásky. Za zranenia, ktoré si tieto osoby nesú, nemusí pykať celá spoločnosť, lebo sa im dá pomôcť.

 

Žiadajte týchto slovenských europoslancov, aby podporili alternatívnu rezolúciu.

edit.bauer@europarl.europa.eu, sergej.kozlik@europarl.europa.eu, eduard.kukan@europarl.europa.eu, alajos.meszaros@europarl.europa.eu, katarina.nevedalova@europarl.europa.eu, jaroslav.paska@europarl.europa.eu, monika.smolkova@europarl.europa.eu, peter.stastny@europarl.europa.eu, boris.zala@europarl.europa.eu, monika.flasikova@europarl.europa.eu, vladimir.manka@europarl.europa.eu, miroslav.mikolasik@europarl.europa.eu, anna.zaborska@europarl.europa.eu

Tutkova-3

Na konci pripájam slová europoslankyne Anny Záborskej, ktorá prosí o pomoc a zdôrazňuje, že situácia je vážna, lebo mnoho europoslancov sa bojí zastrašovania zo strany LGBTI aktivistov.

Vďaka za Vašu angažovanosť.

 Ing. Jana Tutková, M.A.   riaditeľka